Directan huijauskokemuksia ja ohjeita huijatuille

Tälle foorumille voivat directan huijaamat yrittäjät kertoa oman tarinansa sekä antaa neuvoja muille huijatuille
Tänään on La Maalis 28, 2020 11:26 am

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: SY käynyt keskusteluja Directan kanssa
ViestiLähetetty: Ti Heinä 01, 2008 2:15 pm 
Poissa
Site Admin

Liittynyt: Ke Kesä 25, 2008 7:57 pm
Viestit: 8
01.07.2008
Suomen Yrittäjät käynyt keskusteluja Directa Oy:n kanssa

Suomen Yrittäjät on keskustellut jäsenyrityksiltä saamansa palautteen perusteella Directa Oy:n nykyisen toimintamallin ongelmakohdista Directa Oy:n kanssa.

Suomen Yrittäjien lainopillinen asiamies Janne Makkula kertoo Suomen Yrittäjien informoineen Directaa niistä seikoista, jotka yrittäjät ovat kokeneet ongelmallisiksi ja harhaanjohtaviksi. Nämä liittyvät mm. palvelun myynnin yhteydessä annettuihin tietoihin, sopimusehtoihin, sopimuksen päättämiseen ja hakuosumalaskutukseen.

- Näistä on tullut meille satoja yhteydenottoja. Neuvomme ja autamme jäsenyrityksiämme tässä asiassa päivittäin. Seuraamme tarkasti tilannetta ja meihin yhteyttä ottaneiden jäsenyritysten reklamaatioiden käsittelyä Directa Oy:ssä, Makkula sanoo.

Directa Oy on lehdistötiedotteessaan 1.7.2008 ilmoittanut ottavansa käyttöön uudet hinnoitteluperiaatteet ja parantavansa palvelua edelleen yrittäjiltä saamansa palautteen perusteella.

- Pidämme tärkeänä, että Directa selkeyttää ja uudistaa toimintatapaansa sekä muuttaa laskutusperiaatteitaan. Mielestämme asiakkaan täytyy aina pystyä selvittämään laskun perusteena olevat seikat. Olemme lisäksi ilmoittaneet, että palvelua koskevat sopimusehdot olisi hyvä laatia nykyistä selkeimmiksi, Makkula toteaa.

Suomen Yrittäjät pitää hyvänä, että Directa on ilmoittanut hakevansa uudelle toimintamallilleen Keskuskauppakamarin liiketapalautakunnan ennakkolausunnon. Tilanteen sitä edellyttäessä Suomen Yrittäjät voi myös pyytää Keskuskauppakamarin liiketapalautakunnan lausuntoa Directan aiemman menettelyn hyvän liiketavan mukaisuudesta.

Lisätietoja: Suomen Yrittäjät, lainopillinen asiamies Janne Makkula, p. (09) 2292 2951

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eli siis tämä directan nykyinen lausuntohakemus koskee vain uutta hinnoittelutapaa? Eli jos tämä uusi tapa todetaan hyväksi, Directa pääsee ikään kuin pälkähästä kun kukaan ei tutki miten ennen on toimittu??


Ilmoita tämä viesti
Ylös
 Profiili Sähköposti  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: SY käynyt keskusteluja Directan kanssa
ViestiLähetetty: To Heinä 10, 2008 12:19 am 

Viestit: 22
---------
Directan toimintatapa on ollut senluontoinen että menneisyys pitää selvittää perusteellisesti. Esim. laskujen riitauttaminen ei ole lopettanut perintätoimia, eikä perintää hoitava yritys ole myöskään huomioinut riitauttamista vaan "uhkailut" ovat jatkuneet. Asia on kyllä poliisin tiedossa ja faktaa ja todisteita on riittävästi. Tässä maassa on satoja ja taas satoja ehkä tuhansia pienyrittäjiä jotka muistavat nimen Directa loppuelämänsä. On myöhäistä pier... kun pas... on jo housuissa!


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron

Free Forum Hosting · php-BB© · Internationalization Project · Report abuse · Terms Of Use/Privacy Policy
© Forums-Free.com 2009